Trouwgom(ballen) als bedankje

TrouwgomEen verrassend en verfrissend trouwbedankje is de Trouwgom. De Trouwgom is een goedkoop maar origineel bedankjes om weg te geven tijdens uw bruiloft. Er is keuze uit drie soorten trouwgom waarvan de goedkoopste de ‘gewone’ variant is. Deze is verkrijgbaar als:

  • bruid – bruidegom
  • bruid – bruid
  • bruidegom – bruidegom

Personaliseren van deze trouwbedankjes

Naast de ‘gewone’ trouwgom is het mogelijk deze naar wens te personaliseren. Er is keuze uit 6 bestaande designs waar u uw naam, datum en afbeelding op kunt plaatsen. Of wees creatief en ontwerp volledig uw eigen trouwgom.

Trouwgomballen

Naast de pakjes trouwgom zijn er blikjes trouwgomballen. Deze blikjes zijn leuk om uit te delen op jullie bruiloftsfeest als trouwgomballen, of als bedankjes van een andere leuk feest, voor als gasten willen blijven ‘plakken’. En zeker weten dat deze in de smaak vallen bij alle gasten, groot en klein!

Door middel van de 3D ontwerptool kunt u het label helemaal naar eigen ontwerp opmaken. Een leuke foto, een leuk tekst of misschien gewoon de namen. Alles is mogelijk!

21P8-trouwgomWaar bestaat de trouwgom(ballen) uit?

De trouwgom bestaat uit een pakje echt Sportlife of SMART kauwgom met 12 dragees. De blikjes trouwgomballen zijn gevuld met kauwgomballen in verschillende kleuren en smaken. In de blikjes is ca. 50gr kauwgom verpakt. Het formaat van het blikje is ca. 61 mm x 55 mm diameter.

Interesse in deze leuke bedankjes? De trouwgom, trouwgomballen en nog vele andere bedankjes zijn te bestellen bij bedankjes.nl.

Reacties zijn afgesloten.