EchtgeNootjes als bedankjes

6P5-echtgenootjes

Krijgt u ook bij iedere bruiloft dezelfde bedankjes? En wilt u zelf graag iets leuk en origineels weggeven tijdens deze speciale dag? Wat dacht u van Echtgenootjes!

Met deze echtgenootjes tovert u gegarandeerd bij elke gast een smile op het gezicht. De woordspeling mag duidelijk zijn, op het etiket staat nog eens extra vermeld: geweldig genoten!

Persoonlijk etiket op de echtgenootjes

Hoe leuk zou het zijn om uw eigen tekst of foto te plaatsen op een blikje echtgenootjes? Uiteraard is dit mogelijk! En met de online ontwerptool is het resultaat direct in 3D te bezichtigen. Er is keuze uit 16 bestaande designs waar u uw eigen naam en trouwdatum op kunt zetten. U kunt ook een volledig eigen etiket ontwerpen en deze op de blikjes laten plaatsen. Go nuts, alles is mogelijk!

2-TPW-EchtgenoojtesWaar bestaat een blikje echtgenootjes uit?

De blikjes echtgenootjes zijn ca. 55cm in doorsnede en 65cm hoog. Er is keuze uit 3 soorten vullingen (40gr. Borrelnootjes, 60gr. gezouten pinda’s of 65gr. chocoladepinda’s) en zijn tenminste 2 jaar houdbaar.

Bestellen van deze trouwbedankjes

Het bestellen van deze echtgenootjes is heel eenvoudig. Ontwerp een origineel en persoonlijk etiket, kies een vulling en het aantal echtgenootjes dat u wilt ontvangen. Dit wordt met de grootste zorg op de gewenste datum afgeleverd.

Bestel de echtgenootjes of nog veel meer verrassende en originele trouwbedankjes nu op bedankjes.nl!

Reacties zijn afgesloten.